tirsdag 27. oktober 2009

Resultat av nattevåking..

Her er et resultat fra noen ufrivillige nattevåkinger, som dog har vært veldig produktive :)

Denne høsvesten er resultat av nøstet i forrige innlegg, oppskriften og garnet er fra Pickles :)
Nærbilde av daisyene :) La opp til en ny høstvest i natt :)
Et annet resultat av nattevåking er nyinvesteringen moby wrap :)
Et elastisk bæresjal. Det er helt genialt!!! Med Björn får jeg vondt i skuldrene etter en stund, mens med dette sjalet, merker jeg ikke at jeg bærer Vilde!
Det eneste problemet nå er at Vilde ikke er helt enig i å bli båret rundt i sjalet, med mindre hun er veldig opplagt eller så trøtt at hun ikke merker hva som skjer :S Mens hun sovner nesten umiddelbart bare jeg tar frem Björn....

Men øvelse gjør mester har jeg hørt ;) *optimist*

7 kommentarer:

mono sa...

Nyyydelig høstvest!! =)

Kanussel sa...

Der fant jeg deg igjen. Var innom litt tidligere også glemte jeg hva bloggen het. Veldig koselig å se hva du lager, mye fint! Er du på forumet Uformelt?

-tine sa...

Kjempeflott vest! Kjenner jeg er litt misunnelig på deg som kan strikke samtidig som du nattevåker! Her gikk ikke det til tross for at vi hadde minst ti ulike bæretøy tilgjengelige. Denne bæreren var nok litt for søvndeprivert til å kunne strikke etter midnatt....
Ellers kan jeg trøste med at bæring gjør mester. Datteren din vender seg nok sikkert til sjalet etterhvert.

Arctic Mum sa...

Hei! Jeg handlet hos deg i dag på MH-bygget - det var jeg som kom tilbake to ganger og handlet mer. Skal du på flere julemesser i Tromsø før jul?

Hilde sa...

Praktisk å kunne strikke under våkennettene ja :-) Flott vest du har strikket, og praktisk sjal, vurderer det selv. Skal låne en baby bjôrn av en venninne, men lilletjukken begynner å bli ganske..ja..tjukk, så vet ikke om det er så praktisk. Men får testet det om en ukes tid.

Hilde sa...

Hehe, la denne kommentaren inn på min egen blogg, men den skulle jo på din!

Takk for tipset, har jo hørt snakk om det du sier, burde kanskje vurdere sjal, men det koster jo skjorta! Kjipt å investere i det hvis han ikke liker det! Men han er veldig glad i kroppskontakt så antageligvis liker han det.

Skrekk o Gru sa...

hei, jeg kikket på de fine tingene du lager på julemessen på MH tidligere. De høstvestene dine er veldig flotte - tar du bestilling på slike? (trenger ikke være ferdig til jul altså :)

Ta gjerne kontakt via min blogg i så fall:)